Maak je droom waar en ga harp spelen

herhalingen
Herhalingen in de muziek
7 juni 2023
Virtuele harplessen
Virtuele harplessen volg je gewoon thuis in je pyjama
31 augustus 2023
herhalingen
Herhalingen in de muziek
7 juni 2023
Virtuele harplessen
Virtuele harplessen volg je gewoon thuis in je pyjama
31 augustus 2023
harp spelen

Heb je altijd al gedroomd van het bespelen van de harp, maar dacht je dat het te laat was om te beginnen? Denk je dat harpspelen ontzettend moeilijk is?
Maak je geen zorgen, want het programma HarpFlow is hier om je te helpen jouw dromen waar te maken! HarpFlow zorgt ervoor dat je op een leuke en eenvoudige manier harp kunt leren spelen. Speciaal ontworpen voor vrouwen die al hun hele leven dromen van het bespelen van dit prachtige instrument, is HarpFlow jouw gids op een betoverende reis vol muziek. Laten we samen ontdekken hoe HarpFlow jou kan helpen op je reis naar het leren bespelen van de harp.

 

Harp spelen met het Programma HarpFlow

HarplessenOnline begrijpt dat jouw reis in het harpspelen uniek is. Daarom heb ik een compleet programma samengesteld dat zich richt op het leren bespelen van de harp, thuis op je eigen instrument, op het moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo.
De cursussen zijn onderverdeeld in diverse niveaus en worden dus steeds een beetje moeilijker zodat je geleidelijk aan vooruitgang kunt boeken, ongeacht je ervaring of leeftijd. In principe is HarpFlow bedoeld voor echte beginners maar als je al een klein beetje harp kunt spelen maar nu eindelijk besloten hebt om echt goed te gaan leren spelen is dit programma ook voor jou.
Alle lessen volg je online via video’s en werkboeken en er is ook voldoende mogelijkheid om al je vragen te stellen.

 

Harp spelen met bladmuziek

Zoals gezegd begint het programma HarpFlow bij de basis van de harp bespelen. Hoe hou je de harp vast en hoe zet je je handen op de snaren. Wat zijn muzieknoten en hoe kun je die makkelijk gaan leren lezen. Met deze basis gaan we beginnen met deel 1 van de cursus Harpspelen met bladmuziek. Stap voor stap ga ik je leren hoe je goed en mooi harp kunt spelen en gaande weg leer je mooie songs te spelen.
En natuurlijk krijg je hier goede begeleiding bij en kun je iedere maand tijdens een online les laten zien en horen of je op de goede weg bent.

 

Harp spelen met akkoorden

Na deel 1 van de cursus harpspelen met bladmuziek ga je verder met deel 1 van de cursus harpspelen met akkoorden. Want ook het harpspelen met akkoorden is een heerlijke bezigheid en een fijne manier om mooie songs op je harp te kunnen spelen.
In deze cursus leer je wat akkoorden zijn, hoe je ze kunt maken en hoe je ze kunt gebruiken bij het maken van begeleidingen bij de songs die jij leuk vindt.
Na deel 1 volgt deel 2 van Harpspelen met bladmuziek en daarna deel 2 van harpspelen met akkoorden. Je ziet de logische opeenvolging van deze 4 cursussen en dat allemaal in 1 programma, HarpFlow!

 

harp spelen

 

2 Toegevoegde cursussen

Naast bovenstaande cursussen krijg je ook toegang tot de cursus Noten leren lezen en de cursus Muziektheorie. Met de cursus noten leren lezen ga je direct van start bij aanvang van HarpFlow. De lessen van de cursus Muziektheorie worden door de verschillende cursussen heen gevlochten zodat je steeds extra uitleg krijgt wanneer er weer iets nieuws op muziek theoretisch gebied wordt gestart.
Met deze toegevoegde cursussen zul je je harp vaardigheden weer een flinke extra boost geven en steeds beter en makkelijker harp gaan spelen.

 

Harp leren spelen waar en wanneer het jou uitkomt

Een van de voordelen van het online harp leren spelen met het programma HarpFlow is dat je kunt leren en oefenen waar en wanneer het jou het beste uitkomt.
Alle lessen zijn online te volgen vanaf elk apparaat met een internetverbinding, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Jij kiest dus echt zelf wanneer het voor jou uitkomt om weer een les te bekijken waarna je de rest van de week deze les met regelmaat gaat herhalen alvorens je een week later toegang tot de volgende les krijgt.
Dit maakt harp leren spelen flexibel en gemakkelijk in te passen in jouw drukke schema.

 

Met HarpFlow hoef je het niet alleen te doen

Het programma HarpFlow volg je zelf thuis op je eigen instrument op het moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo, maar toch hoef je het niet alleen te doen.
Iedere nieuwe les bevat een ebook en duidelijke video waarin de nieuwe lesstof van die week wordt doorgenomen waarna jezelf aan de slag kunt gaan.
Maar daarnaast kun je dagelijks in de besloten Facebook groep al je vragen stellen en leren van mede-cursisten.
Maar ook is er de mogelijkheid om iedere maand mee te doen met een online groepsles waarin we elkaar kunnen zien en horen en waarin al je vragen worden beantwoord.
Met behulp van deze extra tools zul jij ontdekken hoe heerlijk het is om harpmuziek te maken en dat ook jij het harpspelen zeker kunt gaan leren.

 

Stap voor stap vooruitgang

Het leren bespelen van het geweldige instrument de harp heeft tijd en toewijding nodig.
Het programma HarpFlow is zodanig ontworpen dat je stap voor stap naar succes gaat.
Je zult merken dat elke les en oefening een logisch vervolg op de voorgaande les is waardoor je ongemerkt steeds een stapje verder komt.
En dan dat gevoel van voldoening als je weer wat extra’s kan spelen, waardoor je verder wilt met als einddoel mooie songs op je eigen harp kunnen spelen.

 

Laat je dromen uitkomen

Het is nooit te laat om je dromen waar te maken. Ongeacht welke leeftijd je hebt, HarpFlow is er om jou te helpen je lang gekoesterde wens uit te laten komen, en je te brengen naar wat jij wilt: Harp kunnen spelen.
Bij HarpFlow gaat het niet alleen om de techniek van het harpspelen te leren maar ook om de vreugde en de voldoening die het geeft om prachtige muziek uit je harp te toveren.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jouw lang gekoesterde droom waar te maken en ontdek de magie van de harp.
Laat het programma HarpFlow je helpen en begeleiden bij jouw muzikale avontuur. Het is nooit te laat om te beginnen.

Klik op de onderstaande knop en schrijf je vandaag nog in voor het programma HarpFlow.                                                                           

harp spelen

 

 

 

Tanya Tienpont
Tanya Tienpont
Tanya is een groot liefhebber van muziek. Graag wil zij met de website Harplessenonline jou helpen om op een leuke en eenvoudige manier harp te leren spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *