Referenties van Harplessen Online

K. Donkers

De cursus 'harplessenonline' van Tanya Tienpont heeft mij veel geholpen om het harpspelen onder de knie te krijgen. Daar het voor mij lastig was om elke week naar de harples te rijden, was het voor mij super fijn om deze online cursus te kunnen doen. Doordat Tanya in de cursus ook plek heeft gemaakt voor zoomgesprekken, kan ze (als je dat wilt) goed meekijken en tips geven wat je nog kan verbeteren aan bijvoorbeeld je houding, vingerzetting of harpspel. Ook leer je op die momenten van andere cursisten waar zij tegenaan lopen en kan je ook bij hun ervaringen opdoen via de online-momenten en de Facebookgroep. Tanya reageert ook heel snel op alle vragen die je hebt via de mail. 

De harplessen zijn goed opgebouwd. Je kan in je eigen tempo het blijven volgen en hebt heel je leven lang de beschikbaarheid over de lessen. De lessen zijn verdeeld in het spelen met afzonderlijke noten of met het spelen van akkoorden.

Ook krijg je goeie extra lessen in houding, noten leren lezen, inspeel-oefeningen, enz. Bij elke les staan video's van Tanya en liedjes die je kan beluisteren op Soundcloud, hierdoor kan je goed zien en luisteren wat de bedoeling is van de les.

Ik volg de lessen met veel plezier. De opbouw is heel duidelijk en je leert echt goed harp te spelen.

Ik zou het iedereen aan willen raden. Het is een prachtig instrument, die je samen met de lessen van Tanya tot leven kan brengen. Een muzikaal feestje voor je ogen, oren, hersenen en gevoel.

K. Donkers🎶🎵

Referenties van Harplessen Online

Isabelle van Herck

“Tanya, ik wil je heel erg bedanken voor de superfijne online harplessen!

Ik heb genoten van het stap voor stap leren harp spelen op mijn prachtige zwarte Ana harp, ze klinkt "hemels". 

Je hebt een fijne en aangename zachte stem en legt de lessen ongelofelijk goed uit.

De cursus Mijn eerste Harplessen is fantastisch opgebouwd, ik keek iedere week weer uit naar de volgende les.

Je lessen zijn duidelijk, vriendelijk, motiverend en gewoon prima.

Dikke proficiat met dit initiatief om online lessen te verzorgen"

Referenties van Harplessen Online

Hugo Pauwels

"De cursus “Harpspelen met bladmuziek deel 1” was voor mij een bijzonder aangename ervaring. 
Mede dankzij de duidelijke structuur en opbouw van de cursus heb ik op korte tijd veel geleerd.

De combinatie van het e-boek, de instructievideo’s met de voorbeelden, de wekelijkse inspeeloefeningen en motivatie-mails zorgde ervoor dat het oefenen op de harp me bleef boeien! 

Door de maandelijkse interactieve groepsles  kreeg de cursus ook een persoonlijk karakter. 
Het directe contact met Tanya en de medecursisten werkte extra motiverend. Je kon vragen stellen en je kreeg nog bijkomende informatie! 

Ik ben enorm blij met het ontdekken van deze fantastische “Harplessenonline”  en kijk alvast uit naar de volgende reeks lessen! 

Bedankt Tanya voor je enthousiasme en inspiratie, je inzet, je hulp en begeleiding!

Referenties van Harplessen Online

Monique van den Dool

"Toen ik op zoek ging naar iemand die online harples kon geven had ik nog nooit een harp van dichtbij gezien, laat staan aangeraakt. Nu kan ik er al eenvoudige melodieen op spelen en merk ik dat het steeds beter wordt. 

Ik vond Tanya en dat bleek een goede vondst te zijn. Ze geeft overzichtelijk les, de lessen zijn goed te volgen, zowel de video's als de ebooks.

Met het Programma Harpflow zit er een goede lijn in. 

Facebook met ons groepje is leuk, als je ieders progressie kunt volgen, maar niet strikt noodzakelijk. Vragen stellen kan altijd dus dat is heel fijn.

Ik vind de groepslessen leuk en zeker een aanvulling. De Inspeel-oefeningen zijn zeer nuttig, al gebruik ik ze niet altijd.

Kortom het starten met HarpFlow is een goede keuze geweest." 

Referenties van Harplessen Online

Cobi van der Hoeven-Zondag

“Jammer…..de cursus is afgelopen. Wat heb ik genoten van deze cursus “Mijn eerste harplessen”.
Het was heel leerzaam en ook heel fijn om te doen.
In deze 10 lessen leer je alle beginselen van het harpspelen en na afloop kun je al echt een paar leuke liedjes spelen.
Je komt niet meer voor verrassingen te staan want je leert ook nog hoe je een nieuwe snaar op moet zetten en hoe je het knoopje moet maken onder aan de snaar.
Alles wordt duidelijk voorgedaan op de video’s. Het leren van de noten gaat spelenderwijs en natuurlijk wel met oefenen.
De video’s zijn heel duidelijk en goed te volgen. Ze blijven altijd beschikbaar, dus je hebt gelijk een mooi naslagwerk als je nog eens even iets na wil kijken of opnieuw wil oefenen.
Kortom een hele leuke cursus en ik heb begrepen dat er nog een vervolg op komt. Ik kijk er al naar uit.”

Monique Peters

"Het was al vanaf mijn jeugd mijn wens geweest om harp te leren spelen, maar het werd geen harp maar een hobo.

Na jaren geen instrument meer bespeeld te hebben begon het toch te kriebelen, alsnog tijd voor een harp. Ik ben begonnen met enkele proeflessen van Tanya en toen ik op het punt stond een harpdocent in mijn omgeving te zoeken kwam Tanya met het aanbod voor het Programma Harpflow.

Ik heb me onmiddellijk ingeschreven en ben nog steeds enthousiast omdat Tanya op een fijne en duidelijke manier les geeft, de lessen heel zorgvuldig en compleet zijn opgebouwd en vooral omdat ik in mijn eigen tempo kan studeren.

Tanya biedt daarnaast meerdere mogelijkheden tot contact om vragen te stellen. Ik ben nog niet klaar met het Programma HarpFlow en kan dus nog even door studeren.

Ik hoop wel van harte dat er een vervolgprogramma komt, dan meld ik mij bij deze als eerste deelnemer aan!"

Tacita van Dijk

“Mijn dochter heeft zelf al privé les in harp spelen. Hierdoor wilde ik het ook gaan proberen.
De online cursus van Harplessenonline is duidelijk en heel goed te volgen met de filmpjes en de e-booken erbij.
Als je het even niet meer weet kan je heel makkelijk terug gaan naar je vorige les, zo vaak als je maar wilt.

Ik vond het heel leuk en fijn om zelf weer met muziek bezig geweest te zijn en deze cursus is zeer zeker een aanrader voor een ieder die ook graag wil leren harpspelen in zijn eigen tempo.”

Linda Quist

"Ik ben het harpspelen begonnen met enkele kennismakingslessen omdat ik gecharmeerd was van de harp. Het geluid is mooi, warm en ontspannend.

Ik ben 67 jaar en er is bij mij borstkanker geconstateerd en als je in zo’n traject gaat dan komt er veel informatie op je af.

Ben door gegaan met harpspelen omdat ik het leuk vond. Het harpspelen heeft mij ontzettend veel geholpen. Door de opdrachten en oefeningen kon ik mijn problemen psychologisch los laten en daarbij kreeg ik er ook energie door.
Ben nu anderhalf jaar bezig en als ik kijk wat ik allemaal heb geleerd aan theorie en praktijk had ik niet verwacht dat ik zover zou komen.

Ik kan het iedereen aanraden om harp te gaan spelen, daar zit geen leeftijd aan gebonden. En dan is het Programma HarpFlow daar zeer geschikt voor omdat het in een logische volgorde alle facetten van het harpspelen bevat.

Tanya kan alles rustig uitleggen - de theorie en de praktijk-  en daarbij maakt ze ook videootjes om te laten zien hoe de vingerzetting van akkoorden en noten is. 

Ook hoe de melodie klinkt, die kan je dan naspelen. Dat is best wel pittig, maar door veel te oefenen lukt het.

Ik kijk alweer uit naar de volgende lessen."

Ilse Verleyen

"Na wat googelen kwam ik uit op de online harplessen van Tanya Tienpont. Na de gratis lessen heb ik me ingeschreven voor HarpFlow waar ik geen moment spijt van heb gehad.
Tanya legt in de duidelijke video's alles stap voor stap uit.
In het begin kon ik alles goed bijhouden maar stilletjes aan raakte ik wat achterop. Gelukkig is dit geen probleem want je leert op je eigen tempo en de lessen blijven beschikbaar.
In de Facebook groep is alles bespreekbaar en wordt er door Tanya en de andere cursisten snel gereageerd.

De inspeel-oefeningen die bij het programma HarpFlow horen zorgen ervoor dat je je handen en vingers opwarmt voor het echte studeren.
Kortom bij HarpFlow zijn de lessen zeer aangenaam en geschikt voor beginners en iets gevorderden. Wat mij betreft de beste investering die ik heb gedaan om harp te leren spelen. Het programma HarpFlow werkt echt!

Zeker niet twijfelen: inschrijven, spelen en genieten, veel succes!"

Mariette Lammers

“Het is het beste vind ik als introductie eerst met de Harp starterskit te beginnen en daarna pas  de Cursus Mijn eerste harplessen. Dan wordt er een goede basis gelegd.
Ik moet zeggen dat van begin af aan een opbouwende duidelijke richtlijn wordt gegeven ondersteunt door de video’s van Tanya. En ja, als beginnend harpiste is het altijd nog zoeken en voelen op en met de snaren en soms breekt er nog, tot je ergernis een of (weer) een snaar.
Bij mij tenminste in het begin zeker en moet je geduld hebben met het opzetten van een nieuwe, maar daar helpt je de video wel weer bij.
Ook het stemmen valt soms niet mee maar al doende leert men.  Het doorlopen van de eerste harplessen zal bij de een wat sneller en makkelijker gaan dan bij de ander, het heeft ook te maken met wat er in de Harp Starterskit wordt aangehaald dat iedereen die interesse heeft in harp spelen en het graag wil leren, het ook kán leren en het voor je eigen plezier en ontspanning is.
Nou, en dat zal dan ook wel voor mij gelden ik ben  al 70 jaar!
Misschien is het ook een voordeel als je al eerder een instrument hebt gespeeld en van de noten afweet die waar dan ook te vinden zijn op dat instrument. Bij mij was het de piano die ik vroeger speelde.
Ik wilde heel graag nog harp leren spelen omdat het ook een fantastisch en nobel  instrument is.  Het was voor mij wel even wennen om van toetsen naar snaren over te gaan en heb ,nog steeds last’ en ook wel moeite met de vingerzetting.
Maar ook door steeds naar de begeleidende video te kijken zal het zeker steeds meer gaan lukken.
Wel, ik mag zeggen dat de hele cursus Mijn eerste harplessen een ‘must’ is om daarna evt. verder te gaan met een aanbevolen volgende  cursus.
Allen veel succes en plezier gewenst met het harpspelen.”

Lilian Ramlal

"Wil je weten hoe ik de 2 gratis lessen vindt en heb ervaren?
Gewoon Super!

Ik was in eerste instantie heel benieuwd hoe harples online gegeven wordt.
Geweldig Tanya hoe jij dit uitlegt. Het is heel goed te volgen. 
Zelfs voor iemand die niet veel van harpspelen afweet is dit een aanrader. 
Mooie en duidelijke videobeelden hoe het allemaal moet.
Doordat je ook zo rustig spreekt is het heel goed te volgen.
De lessen voldoen echt aan mijn verwachtingen.
En het is allemaal in het nederlands."

Caroline

"Hoe kwam ik toch bij mijn harp uit.
Heb het altijd een fascinerend instrument gevonden..als ik er een zag …of hoorde …maakte mijn hart een sprongetje, muziek van de engelen noem ik het zelf.

Tot enkele maanden geleden het gevoel om een harp te bespelen zo sterk werd en al de dilemma’s over boord heb gegooid zoals ik ben te oud om harp te leren bespelen, kan geen noten lezen …blabla je kent het wel.
Heb een kleine Keltische harp gekocht en zo begon mijn harp reis, wilde graag aan de slag gaan en ben internet afgestruind en toen kwam ik harplessen online tegen van Tanya gelijk ingeschreven en met de eerste lessen aan de slag gegaan.
Ik was zo geïnspireerd door de lessen dat ik besloot om de noten maar eens te gaan leren en ja hoor, had na een paar dagen al de basis te pakken en vond het heerlijk om te doen, ik moet nog veel leren, ik oefen elke dag en ga beetje bij beetje vooruit.
Maar het maakt me blij en gelukkig.
Dank je wel Tanya voor je bezielde lessen echt een aanrader."

Debbie

"Ik ben 52 jaar en pas een paar maanden geleden begonnen met harpspelen.
Helaas heb ik als kind nooit muzieklessen gehad máár je bent nooit te oud om te leren. Sinds oktober 2017 ben ik begonnen met het nemen van harplessen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier.
In de tussentijd kwam ik harplessenonline tegen met veel informatie over de harp, harp spelen en notenlezen, ik heb gemerkt dat reguliere lessen heel goed samen gaan met de onlinelessen van Tanya.
Net weer dat stukje extra informatie of anders uitgelegd, ze vullen elkaar aan.
Ik kan het iedereen die wil gaan harpspelen of wil leren noten lezen harplessenonline van harte aanbevelen óók als je al reguliere lessen volgt.

Warme groetjes Debbie

Referenties van Harplessen Online

Isabelle van Herck

“Tanya, ik wil je heel erg bedanken voor de superfijne online harplessen!

Ik heb genoten van het stap voor stap leren harp spelen op mijn prachtige zwarte Ana harp, ze klinkt "hemels". 

Je hebt een fijne en aangename zachte stem en legt de lessen ongelofelijk goed uit.

De cursus Mijn eerste Harplessen is fantastisch opgebouwd, ik keek iedere week weer uit naar de volgende les.

Je lessen zijn duidelijk, vriendelijk, motiverend en gewoon prima.

Dikke proficiat met dit initiatief om online lessen te verzorgen"

Referenties van Harplessen Online

Hugo Pauwels

"De cursus “Harpspelen met bladmuziek deel 1” was voor mij een bijzonder aangename ervaring. 
Mede dankzij de duidelijke structuur en opbouw van de cursus heb ik op korte tijd veel geleerd.

De combinatie van het e-boek, de instructievideo’s met de voorbeelden, de wekelijkse inspeeloefeningen en motivatie-mails zorgde ervoor dat het oefenen op de harp me bleef boeien! 

Door de maandelijkse interactieve groepsles  kreeg de cursus ook een persoonlijk karakter. 
Het directe contact met Tanya en de medecursisten werkte extra motiverend. Je kon vragen stellen en je kreeg nog bijkomende informatie! 

Ik ben enorm blij met het ontdekken van deze fantastische “Harplessenonline”  en kijk alvast uit naar de volgende reeks lessen! 

Bedankt Tanya voor je enthousiasme en inspiratie, je inzet, je hulp en begeleiding!

Referenties van Harplessen Online

Monique van den Dool

"Toen ik op zoek ging naar iemand die online harples kon geven had ik nog nooit een harp van dichtbij gezien, laat staan aangeraakt. Nu kan ik er al eenvoudige melodieen op spelen en merk ik dat het steeds beter wordt. 

Ik vond Tanya en dat bleek een goede vondst te zijn. Ze geeft overzichtelijk les, de lessen zijn goed te volgen, zowel de video's als de ebooks.

Met het Programma Harpflow zit er een goede lijn in. 

Facebook met ons groepje is leuk, als je ieders progressie kunt volgen, maar niet strikt noodzakelijk. Vragen stellen kan altijd dus dat is heel fijn.

Ik vind de groepslessen leuk en zeker een aanvulling. De Inspeel-oefeningen zijn zeer nuttig, al gebruik ik ze niet altijd.

Kortom het starten met HarpFlow is een goede keuze geweest." 

Referenties van Harplessen Online

Cobi van der Hoeven-Zondag

“Jammer…..de cursus is afgelopen. Wat heb ik genoten van deze cursus “Mijn eerste harplessen”.
Het was heel leerzaam en ook heel fijn om te doen.
In deze 10 lessen leer je alle beginselen van het harpspelen en na afloop kun je al echt een paar leuke liedjes spelen.
Je komt niet meer voor verrassingen te staan want je leert ook nog hoe je een nieuwe snaar op moet zetten en hoe je het knoopje moet maken onder aan de snaar.
Alles wordt duidelijk voorgedaan op de video’s. Het leren van de noten gaat spelenderwijs en natuurlijk wel met oefenen.
De video’s zijn heel duidelijk en goed te volgen. Ze blijven altijd beschikbaar, dus je hebt gelijk een mooi naslagwerk als je nog eens even iets na wil kijken of opnieuw wil oefenen.
Kortom een hele leuke cursus en ik heb begrepen dat er nog een vervolg op komt. Ik kijk er al naar uit.”

Monique Peters

"Het was al vanaf mijn jeugd mijn wens geweest om harp te leren spelen, maar het werd geen harp maar een hobo.

Na jaren geen instrument meer bespeeld te hebben begon het toch te kriebelen, alsnog tijd voor een harp. Ik ben begonnen met enkele proeflessen van Tanya en toen ik op het punt stond een harpdocent in mijn omgeving te zoeken kwam Tanya met het aanbod voor het Programma Harpflow.

Ik heb me onmiddellijk ingeschreven en ben nog steeds enthousiast omdat Tanya op een fijne en duidelijke manier les geeft, de lessen heel zorgvuldig en compleet zijn opgebouwd en vooral omdat ik in mijn eigen tempo kan studeren.

Tanya biedt daarnaast meerdere mogelijkheden tot contact om vragen te stellen. Ik ben nog niet klaar met het Programma HarpFlow en kan dus nog even door studeren.

Ik hoop wel van harte dat er een vervolgprogramma komt, dan meld ik mij bij deze als eerste deelnemer aan!"

Tacita van Dijk

“Mijn dochter heeft zelf al privé les in harp spelen. Hierdoor wilde ik het ook gaan proberen.
De online cursus van Harplessenonline is duidelijk en heel goed te volgen met de filmpjes en de e-booken erbij.
Als je het even niet meer weet kan je heel makkelijk terug gaan naar je vorige les, zo vaak als je maar wilt.

Ik vond het heel leuk en fijn om zelf weer met muziek bezig geweest te zijn en deze cursus is zeer zeker een aanrader voor een ieder die ook graag wil leren harpspelen in zijn eigen tempo.”

Linda Quist

"Ik ben het harpspelen begonnen met enkele kennismakingslessen omdat ik gecharmeerd was van de harp. Het geluid is mooi, warm en ontspannend.

Ik ben 67 jaar en er is bij mij borstkanker geconstateerd en als je in zo’n traject gaat dan komt er veel informatie op je af.

Ben door gegaan met harpspelen omdat ik het leuk vond. Het harpspelen heeft mij ontzettend veel geholpen. Door de opdrachten en oefeningen kon ik mijn problemen psychologisch los laten en daarbij kreeg ik er ook energie door.
Ben nu anderhalf jaar bezig en als ik kijk wat ik allemaal heb geleerd aan theorie en praktijk had ik niet verwacht dat ik zover zou komen.

Ik kan het iedereen aanraden om harp te gaan spelen, daar zit geen leeftijd aan gebonden. En dan is het Programma HarpFlow daar zeer geschikt voor omdat het in een logische volgorde alle facetten van het harpspelen bevat.

Tanya kan alles rustig uitleggen - de theorie en de praktijk-  en daarbij maakt ze ook videootjes om te laten zien hoe de vingerzetting van akkoorden en noten is. 

Ook hoe de melodie klinkt, die kan je dan naspelen. Dat is best wel pittig, maar door veel te oefenen lukt het.

Ik kijk alweer uit naar de volgende lessen."

Ilse Verleyen

"Na wat googelen kwam ik uit op de online harplessen van Tanya Tienpont. Na de gratis lessen heb ik me ingeschreven voor HarpFlow waar ik geen moment spijt van heb gehad.
Tanya legt in de duidelijke video's alles stap voor stap uit.
In het begin kon ik alles goed bijhouden maar stilletjes aan raakte ik wat achterop. Gelukkig is dit geen probleem want je leert op je eigen tempo en de lessen blijven beschikbaar.
In de Facebook groep is alles bespreekbaar en wordt er door Tanya en de andere cursisten snel gereageerd.

De inspeel-oefeningen die bij het programma HarpFlow horen zorgen ervoor dat je je handen en vingers opwarmt voor het echte studeren.
Kortom bij HarpFlow zijn de lessen zeer aangenaam en geschikt voor beginners en iets gevorderden. Wat mij betreft de beste investering die ik heb gedaan om harp te leren spelen. Het programma HarpFlow werkt echt!

Zeker niet twijfelen: inschrijven, spelen en genieten, veel succes!"

Mariette Lammers

“Het is het beste vind ik als introductie eerst met de Harp starterskit te beginnen en daarna pas  de Cursus Mijn eerste harplessen. Dan wordt er een goede basis gelegd.
Ik moet zeggen dat van begin af aan een opbouwende duidelijke richtlijn wordt gegeven ondersteunt door de video’s van Tanya. En ja, als beginnend harpiste is het altijd nog zoeken en voelen op en met de snaren en soms breekt er nog, tot je ergernis een of (weer) een snaar.
Bij mij tenminste in het begin zeker en moet je geduld hebben met het opzetten van een nieuwe, maar daar helpt je de video wel weer bij.
Ook het stemmen valt soms niet mee maar al doende leert men.  Het doorlopen van de eerste harplessen zal bij de een wat sneller en makkelijker gaan dan bij de ander, het heeft ook te maken met wat er in de Harp Starterskit wordt aangehaald dat iedereen die interesse heeft in harp spelen en het graag wil leren, het ook kán leren en het voor je eigen plezier en ontspanning is.
Nou, en dat zal dan ook wel voor mij gelden ik ben  al 70 jaar!
Misschien is het ook een voordeel als je al eerder een instrument hebt gespeeld en van de noten afweet die waar dan ook te vinden zijn op dat instrument. Bij mij was het de piano die ik vroeger speelde.
Ik wilde heel graag nog harp leren spelen omdat het ook een fantastisch en nobel  instrument is.  Het was voor mij wel even wennen om van toetsen naar snaren over te gaan en heb ,nog steeds last’ en ook wel moeite met de vingerzetting.
Maar ook door steeds naar de begeleidende video te kijken zal het zeker steeds meer gaan lukken.
Wel, ik mag zeggen dat de hele cursus Mijn eerste harplessen een ‘must’ is om daarna evt. verder te gaan met een aanbevolen volgende  cursus.
Allen veel succes en plezier gewenst met het harpspelen.”

Lilian Ramlal

"Wil je weten hoe ik de 2 gratis lessen vindt en heb ervaren?
Gewoon Super!

Ik was in eerste instantie heel benieuwd hoe harples online gegeven wordt.
Geweldig Tanya hoe jij dit uitlegt. Het is heel goed te volgen. 
Zelfs voor iemand die niet veel van harpspelen afweet is dit een aanrader. 
Mooie en duidelijke videobeelden hoe het allemaal moet.
Doordat je ook zo rustig spreekt is het heel goed te volgen.
De lessen voldoen echt aan mijn verwachtingen.
En het is allemaal in het nederlands."

Caroline

"Hoe kwam ik toch bij mijn harp uit.
Heb het altijd een fascinerend instrument gevonden..als ik er een zag …of hoorde …maakte mijn hart een sprongetje, muziek van de engelen noem ik het zelf.

Tot enkele maanden geleden het gevoel om een harp te bespelen zo sterk werd en al de dilemma’s over boord heb gegooid zoals ik ben te oud om harp te leren bespelen, kan geen noten lezen …blabla je kent het wel.
Heb een kleine Keltische harp gekocht en zo begon mijn harp reis, wilde graag aan de slag gaan en ben internet afgestruind en toen kwam ik harplessen online tegen van Tanya gelijk ingeschreven en met de eerste lessen aan de slag gegaan.
Ik was zo geïnspireerd door de lessen dat ik besloot om de noten maar eens te gaan leren en ja hoor, had na een paar dagen al de basis te pakken en vond het heerlijk om te doen, ik moet nog veel leren, ik oefen elke dag en ga beetje bij beetje vooruit.
Maar het maakt me blij en gelukkig.
Dank je wel Tanya voor je bezielde lessen echt een aanrader."

Debbie

"Ik ben 52 jaar en pas een paar maanden geleden begonnen met harpspelen.
Helaas heb ik als kind nooit muzieklessen gehad máár je bent nooit te oud om te leren. Sinds oktober 2017 ben ik begonnen met het nemen van harplessen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier.
In de tussentijd kwam ik harplessenonline tegen met veel informatie over de harp, harp spelen en notenlezen, ik heb gemerkt dat reguliere lessen heel goed samen gaan met de onlinelessen van Tanya.
Net weer dat stukje extra informatie of anders uitgelegd, ze vullen elkaar aan.
Ik kan het iedereen die wil gaan harpspelen of wil leren noten lezen harplessenonline van harte aanbevelen óók als je al reguliere lessen volgt.

Warme groetjes Debbie


Contact gegevens

HarplessenOnline

Tanya Tienpont

Tel. 06-22451993