2 gratis harplessen

Mijn eerste 2 Gratis Harplessen 

 

Ga jij net beginnen met harpspelen of denk je erover om te gaan beginnen?

Probeer dan nu meteen de 2 Gratis Harplessen en ontdek:


Dat ook jij kunt leren harpspelen

 


Hoe je op de juiste manier je handen moet houden

 


Wat de handigste en simpelste Tip is om goed te tellen

 


Hoe heerlijk het is om harp te spelen

 

 

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu hieronder meteen aan. 

2 gratis harplessen

Na het volgen van je eerste 2 gratis harplessen heb je het volgende geleerd:

 


Hoe je met beide handen op een goede manier kunt harpspelen


Hoe alle harpsnaren heten


Wat de beste handhouding bij het harpspelen is


Wat het spelen in een 4-kwarts maat betekent


Welke Tip je helpt bij het goed tellen van deze maatsoort

 

En dan nog het belangrijkste:


Je hebt zelf ervaren hoe leuk het is om harp te spelen.

Je zult ook ontdekken dat het niet altijd makkelijk is, maar wanneer je heel regelmatig gaat oefenen, het liefst iedere dag, ga jij het ook leren en kun je gaan genieten van de vele mooie en leuke muziek die er voor de harp beschikbaar is.


Dus gewoon doen, het kost je niets dus waarom niet?

Wat anderen zeggen van deze gratis lessen:


Caroline:

Hoe kwam ik toch bij mijn harp uit.
Heb het altijd een fascinerend instrument gevonden..als ik er een zag …of hoorde …maakte mijn hart een sprongetje, muziek van de engelen noem ik het zelf.

Tot enkele maanden geleden het gevoel om een harp te bespelen zo sterk werd en al de dilemma’s over boord heb gegooid zoals ik ben te oud om harp te leren bespelen, kan geen noten lezen …blabla je kent het wel.
Heb een kleine Keltische harp gekocht en zo begon mijn harp reis, wilde graag aan de slag gaan en ben internet afgestruind en toen kwam ik harplessen online tegen van Tanya gelijk ingeschreven en met de eerste lessen aan de slag gegaan.

Ik was zo geïnspireerd door de lessen dat ik besloot om de noten maar eens te gaan leren en ja hoor, had na een paar dagen al de basis te pakken en vond het heerlijk om te doen, ik moet nog veel leren, ik oefen elke dag en ga beetje bij beetje vooruit.
Maar het maakt me blij en gelukkig.
Dank je wel Tanya voor je bezielde lessen echt een aanrader.

Lilian Ramlal

Wil je weten hoe ik de 2 gratis lessen vindt en heb ervaren?
Gewoon Super!

Ik was in eerste instantie heel benieuwd hoe harples online gegeven wordt.
Geweldig Tanya hoe jij dit uitlegt. Het is heel goed te volgen.
Zelfs voor iemand die niet veel van harpspelen afweet is dit een aanrader.
Mooie en duidelijke videobeelden hoe het allemaal moet.
Doordat je ook zo rustig spreekt is het heel goed te volgen.
De lessen voldoen echt aan mijn verwachtingen.
En het is allemaal in het nederlands.

HarplessenOnline

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja, hoor" of "Nee, sorry". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.