Mijn eerste Harplessen

Na het volgen van de cursus “Mijn eerste harplessen” kun je:

Noten lezen
Met 2 handen harp spelen
Diverse leuke liedjes op je harp spelen
En je hebt ervaren hoe geweldig het is om harp te spelen.


Wil jij dat ook? Dan kun je de cursus hier:

mijn eerste harplessen

Mijn eerste harplessen!

 Heb jij een zoon of dochter die harples heeft en waarvoor jullie een harp hebben gekocht of gehuurd?
Of heeft je zoon of dochter harples gehad en staat de harp nog steeds doelloos in de hoek van de kamer?
Of is het gewoon tijd om zelf te willen starten met harples?


Dan kan de cursus “Mijn eerste Harplessen” daar prima bij helpen.


In de cursus “Mijn eerste harplessen” maak je kennis
met de basis van het harpspelen. 

Je leert hoe je de harp moet bespelen
en hoe je daar de muzieknoten uit de bladmuziek bij gebruikt.

mijn eerste harplessen

Hoe werkt deze cursus het beste! 


De cursus bestaat uit 10 lessen.
Iedere week ontvang je een nieuwe les met een Ebook en een video.
In het Ebook wordt de nieuwe techniek van die week
beschreven en staan de nieuwe oefeningen en liedjes.

In de video laat ik je precies zien en horen hoe je de 
oefeningen en liedjes het beste kunt gaan oefenen.
Zodat je op een leuke manier leert harp spelen.

Wanneer je ook interesse hebt om harp te gaan leren spelen
is deze cursus de juiste cursus.

Als je nog twijfelt kun je de eerste 2 lessen gratis ontvangen
en zo zelf ervaren of je het wat vindt.

Ga daarvoor naar Mijn eerste gratis harplessen

Maar natuurlijk kun je ook nu direct met de volledige cursus beginnen
door hem nu meteen te bestellen.

Wat anderen zeggen van deze cursus:

 

Mijn eerste harplessenCobi van der Hoeven-Zondag

“Jammer…..de cursus is afgelopen. Wat heb ik genoten van deze cursus “Mijn eerste harplessen”.
Het was heel leerzaam en ook heel fijn om te doen.
In deze 10 lessen leer je alle beginselen van het harpspelen en na afloop kun je al echt een paar leuke liedjes spelen.
Je komt niet meer voor verrassingen te staan want je leert ook nog hoe je een nieuwe snaar op moet zetten en hoe je het knoopje moet maken onder aan de snaar.
Alles wordt duidelijk voorgedaan op de video’s. Het leren van de noten gaat spelenderwijs en natuurlijk wel met oefenen.
De video’s zijn heel duidelijk en goed te volgen. Ze blijven altijd beschikbaar, dus je hebt gelijk een mooi naslagwerk als je nog eens even iets na wil kijken of opnieuw wil oefenen.
Kortom een hele leuke cursus en ik heb begrepen dat er nog een vervolg op komt. Ik kijk er al naar uit.”

Mijn eerste harplessenTacita van Dijk

“Mijn dochter heeft zelf al privé les in harp spelen. Hierdoor wilde ik het ook gaan proberen.
De online cursus van Harplessenonline is duidelijk en heel goed te volgen met de filmpjes en de e-booken erbij.
Als je het even niet meer weet kan je heel makkelijk terug gaan naar je vorige les, zo vaak als je maar wilt.

Ik vond het heel leuk en fijn om zelf weer met muziek bezig geweest te zijn en deze cursus is zeer zeker een aanrader voor een ieder die ook graag wil leren harpspelen in zijn eigen tempo.”

Mariette Lammers

“Het is het beste vind ik als introductie eerst met de Harp starterskit te beginnen en daarna pas  de Cursus Mijn eerste harplessen. Dan wordt er een goede basis gelegd.
Ik moet zeggen dat van begin af aan een opbouwende duidelijke richtlijn wordt gegeven ondersteunt door de video’s van Tanya. En ja, als beginnend harpiste is het altijd nog zoeken en voelen op en met de snaren en soms breekt er nog, tot je ergernis een of (weer) een snaar.
Bij mij tenminste in het begin zeker en moet je geduld hebben met het opzetten van een nieuwe, maar daar helpt je de video wel weer bij.
Ook het stemmen valt soms niet mee maar al doende leert men.  Het doorlopen van de eerste harplessen zal bij de een wat sneller en makkelijker gaan dan bij de ander, het heeft ook te maken met wat er in de Harp Starterskit wordt aangehaald dat iedereen die interesse heeft in harp spelen en het graag wil leren, het ook kán leren en het voor je eigen plezier en ontspanning is.
Nou, en dat zal dan ook wel voor mij gelden ik ben  al 70 jaar!
Misschien is het ook een voordeel als je al eerder een instrument hebt gespeeld en van de noten afweet die waar dan ook te vinden zijn op dat instrument. Bij mij was het de piano die ik vroeger speelde.
Ik wilde heel graag nog harp leren spelen omdat het ook een fantastisch en nobel  instrument is.  Het was voor mij wel even wennen om van toetsen naar snaren over te gaan en heb ,nog steeds last’ en ook wel moeite met de vingerzetting.
Maar ook door steeds naar de begeleidende video te kijken zal het zeker steeds meer gaan lukken.
Wel, ik mag zeggen dat de hele cursus Mijn eerste harplessen een ‘must’ is om daarna evt. verder te gaan met een aanbevolen volgende  cursus.
Allen veel succes en plezier gewenst met het harpspelen.”

 

Caroline

“Speel sinds enkele maanden de harp en daarvoor vele instrumenten, intuïtief bespeeld zoals de didgerido, djembe en de native flutes, mondharp en de klankschalen en nog vele andere instrumenten maar noten lezen kende ik nog steeds niet….dus dan maar intuïtief.

Maar hoe kwam ik toch bij mijn harp uit.
Heb het altijd een fascinerend instrument gevonden..als ik er een zag …of hoorde …maakte mijn hart een sprongetje muziek van de engelen noem ik het zelf.

Tot enkele maanden geleden het gevoel om een te harp bespelen zo sterk werd en al de dilemma’s over boord heb gegooid zoals ik ben te oud om harp te leren bespelen, kan geen noten lezen …blabla je kent het wel.
Heb een kleine Keltische harp gekocht en zo begon mijn harpreis, wilde graag aan de slag gaan en ben internet afgestruind en toen kwam ik harplessen online tegen van Tanya gelijk ingeschreven en met de eerste lessen aan de slag gegaan.
Ik was zo geïnspireerd door de lessen dat ik besloot om de noten maar eens te gaan leren en ja hoor, had na een paar dagen al de basis te pakken en vond het heerlijk om te doen, ik moet nog veel leren, ik oefen elke dag en ga beetje bij beetje vooruit.
Maar het maakt me blij en gelukkig.
Dank je wel Tanya voor je bezielde lessen echt een aanrader.”

mijn eerste harplessen

Waarde van deze cursus! 


Na het volgen van de cursus Mijn eerste harplessen kun je het volgende:

Je ontvangt 10 lessen waarbij iedere les bestaat uit
een Ebook en een video.
Je leert stap voor stap de beginselen van het harp spelen
en kunt na de cursus zelf al aardig wat liedjes spelen.

Dat maakt deze cursus zo speciaal en bijzonder
en de prijs in feite veel te laag.

Maar toch bied ik hem graag voor deze prijs aan 
omdat ik je graag wil laten ervaren hoe heerlijk het is om zelf harp te spelen.

Dus bestel de cursus nu voor maar € 97,00

Tijdelijk 6 Extra Bonusvideo’s! 


Wanneer je er nog niet van overtuigd bent dat deze cursus de perfecte cursus voor jou is, kan deze tijdelijke actie je wellicht je helpen.

Wanneer je nu besteld ontvang je tijdelijk 6 Bonusvideo’s
als gratis extraatje bij de cursus.

1 – De stand van de haakjes

2 – De handhouding

3 – De zithouding

4 – Het stemmen van de harp

5 – Een knoopje in de snaar maken

6 – Een nieuwe snaar opzetten

6 extra video’s voor dezelfde prijs.


Maar wacht niet te lang want deze extra bonus kan zomaar verdwijnen.
Dus bestel de cursus nu voor maar € 97,00

HarplessenOnline

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op "Ja, hoor" of "Nee, sorry". Meer over de cookies kun je lezen in mijn  Privacyverklaring.